Υπηρεσίες

BONFIGLIOLI

Bonfiglioli Προϊόντα

Συναρμολογούμε και διανέμουμε μια πλήρη γκάμα από ηλεκτρομειωτήρες, συστήματα μετάδοσης κίνησης και πλανητικά κιβώτια ταχυτήτων για να ικανοποιήσουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες για τις βιομηχανικές διαδικασίες, τον αυτοματισμό, τα πλοία  και τις ανανεώσιμες ενεργειακές εφαρμογές.

Bonfiglioli Έλεχγος

Η Bonfiglioli καλύπτει όχι μόνο όλα τα συμβατικά μέτρα service, αλλά εφαρμόζει και επιτόπιες επισκέψεις στο χώρο εγκατάστασης πριν και μετά την πώληση, ώστε να διασφαλίζεται η άρτια λειτουργία όλων των εμπλεκόμενων συστημάτων.

Bonfiglioli Αντικαταστάσεις

Η Bonfiglioli προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών αντικατάστασης από τα αποθέματά της. Σε πολλές περιπτώσεις, η αντικατάσταση είναι στο χώρο σας μέσα σε λίγες μέρες.

Bonfiglioli Επισκευές

Επισκευάζουμε, αναβαθμίζουμε, αναθεωρούμε, αναμορφώνουμε και προϊόντα διαφορετικών κατασκευαστών.

Σχεδιασμός 2D/3D

To MOSAICO ENGINEERING είναι ένα σημαντικό εργαλείο εργασίας και παρέχει αποτελεσματική υποστήριξη για τις δραστηριότητες σχεδιασμού των τεχνικών γραφείων των πελατών.

Χάρη στην web-based τεχνολογία, οι πελάτες μπορούν να έρχονται σε επαφή με την τεχνική υπηρεσία της Bonfiglioli για 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, από οπουδήποτε στον κόσμο. Με το MOSAICO ENGINEERING, οι εγγεγραμμένοι πελάτες έχουν πρόσβαση σε συνεχή ενημέρωση για τις τεχνικές προδιαγραφές και τα σχέδια, που δημιουργούνται ειδικά για το συγκεκριμένο προϊόν που χρειάζονται.

Αυτή η υπηρεσία παρέχει στους χρήστες on-line βοήθεια για τη διαμόρφωση του προϊόντος:
  • Τεχνικές προδιαγραφές σε TXT και PDF.
  • Τεχνικά σχέδια 3D και 2D.
  • On-line βοήθεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής του προϊόντος.

 

Ποιότητα Bonfiglioli

Το σύστημα ελέγχου ποιότητάς μας εφαρμόζεται από όλες ανεξαιρέτως τις μονάδες παραγωγής σε όλα τα επιμέρους στάδια, σύμφωνα με τους κανόνες UNI EN ISO 9001

Αντικατάσταση & Επισκευή

Αναλαμβάνουμε αντικαταστάσεις και επισκευές κινητήρων και μειωτήρων άλλων εταιρειών με αντίστοιχους δικούς μας.

©2023 Bonfiglioli. All Rights Reserved. Designed By Icarus

Αναζήτηση

Γλώσσα