Προφίλ Εταιρίας

BONFIGLIOLI ΕΛΛΑΣ

B.E.S.T. ΕΛΛΑΣ ΑΕ

profil-4-min.png

Forever Forward

Η εταιρία ΜΠΟΝΦΙΛΙΟΛΙ ΕΛΛΑΣ ΑΕ ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1992 και άρχισε την λειτουργία της το Μάρτιο του ιδίου έτους με έδρα των δραστηριοτήτων της την Θεσσαλονίκη και πεδίο άσκησης της δραστηριότητας της τον Ελλαδικό και Βαλκανικό χώρο. Η κύρια δραστηριότητα της εντοπίζεται στη εισαγωγή και διανομή όλων των προϊόντων του BONFIGLIOLI GROUP όπως μειωτήρες, αυξομειωτήρες, πλανητικοί μειωτήρες, ηλεκτροκινητήρες A.C και D.C., inverters, φρένα, συμπλέκτες, σφικτήρες αξόνων, κόμπλερ, κα. Επίσης, στην παροχή αξιόπιστων τεχνικών προτάσεων εφαρμογών των παραπάνω προϊόντων καθώς και στο πλήρες service αυτών. Σταδιακά επεκτείνει το φάσμα των προϊόντων που διαθέτει, σε όλα τα προϊόντα του τομέα «είδη μετάδοσης κίνησης». Μέσα σε λίγα χρόνια η εταιρεία με την υπευθυνότητα του στελεχιακού της δυναμικού και την αξιοπιστία των προϊόντων της πέτυχε να καθιερωθεί ως η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον τομέα των μειωτήρων για βιομηχανική και κατασκευαστική χρήση. Η απ' ευθείας συμμετοχή στο μετοχικό της κεφάλαιο του BONFIGLIOLI GROUP - μιας εταιρείας που κατέχει θέση στην παγκόσμια αγορά - οδηγεί στο άμεσο μέλλον στην επέκταση της και στον παραγωγικό τομέα των ειδών μετάδοσης κίνησης στην χώρα μας, με απώτερο στόχο την πλήρη ικανοποίηση της ζήτησης στον Ελλαδικό και Βαλκανικό χώρο.

Το 2007 η εταιρία εισήλθε στο group των προνομιακών συνεργατών της Bonfiglioli με την επωνυμία Best Partners, τροποποιώντας την επωνυμία της σε Β.Ε.S.T. ΕΛΛΑΣ ΑΕ , στοχεύοντας στην ακόμα καλύτερη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες της. Επιπλέον από το 2005 λειτουργεί στην Αθήνα εκθεσιακός χώρος ο οποίος πλαισιώνεται από άξια και δυναμικά στελέχη.

Η εταιρεία με το σύνθημα της, «Συνεργασία» προωθεί και υποστηρίζει τις πιο πετυχημένες λύσεις και εφαρμογές, φέρνοντας σε διαρκή επαφή τον βιομηχανικό και κατασκευαστικό χώρο της χώρας με τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά προϊόντα στον τομέα μειωτήρων, η/κ, κα. Προσφέρει την πλέον βέλτιστη σχέση ποιότητας/τιμής προϊόντος, κάνοντας πράξη την «Συνεργασία» σε όλα τα επίπεδα.
clementino-bonfiglioli-2.jpg

Ο Ιδρυτής

Ο ιδρυτής της Bonfiglioli ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλο όραμα. Από τη στιγμή που ο ίδιος ίδρυσε την εταιρία το 1956, ποτέ δεν έπαψε να σκέφτεται τρόπους για να παρέχει προϊόντα και λύσεις που θα εξυπηρετούν καλύτερα τις αγορές. Ο Clementino Bonfiglioli δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσει την εταιρία, και συνέχισε να αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα τα οποία οδήγησαν την εταιρία στην παγκόσμια ηγετική θέση που κατέχει σήμερα. Το πνεύμα του ζει στις καθημερινές δραστηριότητες μας. Στην πραγματικότητα, τα λόγια του ήταν η έμπνευση για το νέο μας σύνθημα, "Πάντα προς τα Εμπρός". "Avanti, Avanti mia Forza tutta!"

Clementino Bonfiglioli (1928 - 2010)

Ποιότητα Bonfiglioli

Το σύστημα ελέγχου ποιότητάς μας εφαρμόζεται από όλες ανεξαιρέτως τις μονάδες παραγωγής σε όλα τα επιμέρους στάδια, σύμφωνα με τους κανόνες UNI EN ISO 9001

Αντικατάσταση & Επισκευή

Αναλαμβάνουμε αντικαταστάσεις και επισκευές κινητήρων και μειωτήρων άλλων εταιρειών με αντίστοιχους δικούς μας.

©2024 Bonfiglioli. All Rights Reserved. Designed By Icarus

Αναζήτηση

Γλώσσα